Behandlingar/Priser

imagesReconnective Healing®
60 min – 750 kr
Rabatterat pris på behandlingar om 3 ggr = 1950 kr.

Dr.Eric Pearl säger att;
”Om du har tur kommer ditt helande i den form du förväntat dig. Om du har verklig tur kommer helandet i den form som universum har tänk just för dig, någonting som du själv inte kunnat föreställa dig.”
Helandet kan visa sig i alla olika former, både fysiskt, emotionellt, mentalt, själsligt och andligt. Den helande frekvensen fortsätter att verka även efter healingsessionen och inträffar utanför begränsningar av tid och rum, så mer tid är inte bättre. 1 till 3 sessioner föreslås normalt.

Avsett ca 1 timme (30 min för själva sessionen och sedan tid efteråt för att prata om dina upplevelser). Du kommer ligga på en massagebänk och blunda. Du lägger dig till rätta på bänken och behöver inte fokusera på något speciellt. Allt du behöver göra är att slappna av och vara närvarande och öppen inför det som sker i din kropp. Jag behöver inte ta i dig utan för bara händerna över din kropp.

Drick gärna vatten innan och efter sessionen och ha bekväma kläder på dig. Ta gärna med en varm tröja då det är vanligt att man fryser efteråt.

Thérèse Thun är Certifierad hos Dr. Eric Pearl i Milano.
therese@yogamovement.se
SMS 076-1852040

 

Privat Yoga Session
60 min – 1000 kr

Du kan också boka tid för Privat Yoga med tips på yogaövningar som är anpassade efter just dina behov.

1-2   personer  1000 kr
3-4   personer  1200 kr
5
-8   personer  1400 kr

Kanske vill du skapa en egen yogagrupp
En egen dag och tid för yoga från 180 kr /person 60-75 min. Minimum 5 personer.


Företag / Grupper
Från 2200 kr + moms

För företag skapar jag:

  • Yoga- eller meditationspass för gruppen
  • Yoga- eller meditationspass vid kick-off eller möten
  • Enskilda sessioner med yoga och samtal

Kontakta mig för mer information om hur vi kan samarbeta på bästa sätt.

 

Healing Massage
45 min –  550 kr

Kom och slappna av, njut och samla ny kraft. Du får det du behöver och behöver därför kan sessionen se olika ut. Ibland lägger jag bara händerna på de ställen jag dras till, ibland får jag bilder och ställer frågor som kan leda dig djupare in i dig själv för att släppa spänningarna. Det är ett intuitivt arbete och ett möte med själen. När du vågar betrakta och får insikter släpper också det som kroppen hållit så hårt för att skydda. Din själ är mycket vis och leder energierna på bästa sätt.

 

 

SoulBodyFusion

Soul Body Fusion®
60 min – 800 kr

Grundomgång = 3 ggr inom loppet av 3 veckor.
Fyll på med energi när du känner att det behövs.

Rabatterat pris på behandlingar om 3 ggr = 2100 kr.

Vi är många som upplever bristande harmoni, som snubblar fram i livet utan tillgång till andens fulla kraft och närvaro. Trauman, olyckor och sjukdom kan göra att kroppens och själens energifrekvenser kommer i ofas. Soul Body Fusion® är en process som återetablerar harmoni på cellnivå, så kroppen kan rymma så mycket ljus som möjligt. Förändringen är varaktig och oändlig. Föreställ dig hur det känns att helt och fullt kunna inrymma din själ och hela dess kraft i kroppen… den del du saknat för hälsa och välbefinnande. Lugnet som infinner sig och rädslorna som faller bort är en fantastisk känsla att bära med sig resten av livet. Ditt sinne blir klart och glädjen att leva kommer åter.

Jag har med hjälp av utomstående medium, Doris Ankarström, som sett på (med mediala ögon) under behandling beskrivit det som något väldigt ovanligt och något hon aldrig tidigare sett. ”Det var som enormt höga energier med frekvenstrådar som gick in i behövande organ.” En mycket andlig upplevelse där jag inte sänder något utan mentalt håller bilden av kroppslig och själslig förening. Kvinnan som jag behandlade beskrev det ”som en enorm ljuspelare som sänkte sig över kroppen som sattes i total harmoni.”  ”Ovanför era huvuden svävade en enorm kon, eller pyramid med virvlande energitrådar i alla olika färger och frekvenserna var så höga att de vanliga healingsorterna jag brukar se känns gamla. Dessa nya högre frekvenser hör till den nya tiden. Nästan en lite futuristiskt upplevelse. Ja detta var något utöver det vanliga säger Doris.”

Själv är jag bara så förundrad över hur alla människors kroppar reagerar olika. Det är som att något visare än oss själva tar vid och vet vart läkningen behövs. Andligt, mentalt eller kroppsligt. Den är en mycket vacker process som får mig att känna mig ödmjuk inför livets outforskade mysterium, säger Thérèse .
Läs mera på www.jonettecrowley.com  el. www.centrerforcrativeconsciousness.com

 


COACHING/SPIRITUAL COUNSELLING

MiaVad händer i din kropp om du ställer dig frågorna nedan? Du behöver inte ens försöka besvara dem, bara ställ dig frågorna. Väcker det någon längtan inombords så kan enskild coaching vara någonting för dig.

– Var i livet befinner du dig?
– Hur fungerar dina relationer?
– Är din vardag fylld av det du älskar och brinner för att arbeta med?
– Hur mår kroppen?
– Hur mår själen i kroppen?
– Står du inför en livssituation som behöver support genom individuell coaching?
– Har du behov av enskild vägledning i din yoga?

 

Verktygen jag arbetar med i coaching är: närvaro, lyssnande, frågor, andning, kroppsmedveten mindfulness, yoga, pressure massage

Mia Hozona har 25 års erfarenhet av individuell vägledning och kroppens intelligens. 1989-2003 gick hon ett flertal kurser och assisterade Bengt Stern på Mullingstorp i kroppskännedom och primal kroppspsykoterapi. Hennes 30 månader i Indien i början av 90-talet ägnade hon åt att utforska self inquiry, advaita vedanta, hos Sri Sri HLW Poonja. Under 12 år därefter studerade hon tantra och kroppsmedveten meditation med sin lärare och mentor Barry Long (Australien). De senaste tio åren med fokus på studier yoga med bland andra Shiva Rea (USA), Nixa de Bellis (USA), Yoga Movement into Stillness med Erich Schiffman (USA); Yoga for Trauma med Hala Khouri (USA), Stress Coaching med Lars-Eric Uneståhl, Zen Coaching med Kåre Landfald, Soul Motion med Vinn Arjuna Martí och Zuza Engler (USA).

Har du en längtan efter att ta nya, medvetna val på din livsväg? Söker du mod, tid och stöd för att identifiera och förverkliga dina djupaste drömmar? Maila  mia@littlewing.se  för tidsbokning och frågor.

Coaching investering: 850 kr/60 min.
Förbokning av tre sessioner: 2200 kr.

Tar emot i Yogamovement Gamla Stans lokal på Lilla Nygatan 9