Reconnective Healing

Reconnective Healing®
60 min – 750 kr

Boka tid

Rabatt på behandlingar om 3 ggr = 1950 kr.   

 

dna33.133100443_std

Dr.Eric Pearl säger att; ”Om du har tur kommer ditt helande i den form du förväntat dig. Om du har verklig tur kommer helandet i den form som universum har tänk just för dig, någonting som du själv inte kunnat föreställa dig.”

Helandet kan visa sig i alla olika former, både fysiskt, emotionellt, mentalt, själsligt och andligt. Den helande frekvensen fortsätter att verka även efter healingsessionen och inträffar utanför begränsningar av tid och rum, så mer tid är inte bättre.
1 till 3 sessioner föreslås normalt.

Avsett ca 1 timme (30 min för själva sessionen och sedan tid efteråt för att prata om dina upplevelser). Du kommer ligga på en massagebänk och blunda. Du lägger dig till rätta på bänken och behöver inte fokusera på något speciellt. Allt du behöver göra är att slappna av och vara närvarande och öppen inför det som sker i din kropp. Jag behöver inte ta i dig utan för bara händerna över din kropp.

Drick gärna vatten innan och efter sessionen och ha bekväma kläder på dig. Ta gärna med en varm tröja då det är vanligt att man fryser efteråt.

Thérèse Thun är Certifierad hos Dr. Eric Pearl i Milano.
therese@yogamovement.se
SMS 076-1852040