SoulBodyFusion

Välkommen till en Jordande och läkande resa för kropp och själ!

 

SoulBodyFusion

Soul Body Fusion®
60 min – 800 kr

Grundomgång = 3 ggr inom loppet av 3 veckor.
Fyll på med energi när du känner att det behövs.

För tidsbokning:
therese@yogamovement.se

Rabatterat pris på behandlingar om 3 ggr = 2100 kr.

Vi är många som upplever bristande harmoni, som snubblar fram i livet utan tillgång till andens fulla kraft och närvaro. Trauman, olyckor och sjukdom kan göra att kroppens och själens energifrekvenser kommer i ofas. Soul Body Fusion® är en process som återetablerar harmoni på cellnivå, så kroppen kan rymma så mycket ljus som möjligt. Förändringen är varaktig och oändlig. Föreställ dig hur det känns att helt och fullt kunna inrymma din själ och hela dess kraft i kroppen… den del du saknat för hälsa och välbefinnande. Lugnet som infinner sig och rädslorna som faller bort är en fantastisk känsla att bära med sig resten av livet. Ditt sinne blir klart och glädjen att leva kommer åter.

Jag har med hjälp av utomstående medium, Doris Ankarström, som sett på (med mediala ögon) under behandling beskrivit det som något väldigt ovanligt och något hon aldrig tidigare sett. ”Det var som enormt höga energier med frekvenstrådar som gick in i behövande organ.” En mycket andlig upplevelse där jag inte sänder något utan mentalt håller bilden av kroppslig och själslig förening. Kvinnan som jag behandlade beskrev det ”som en enorm ljuspelare som sänkte sig över kroppen som sattes i total harmoni.”  ”Ovanför era huvuden svävade en enorm kon, eller pyramid med virvlande energitrådar i alla olika färger och frekvenserna var så höga att de vanliga healingsorterna jag brukar se känns gamla. Dessa nya högre frekvenser hör till den nya tiden. Nästan en lite futuristiskt upplevelse. Ja detta var något utöver det vanliga säger Doris.”

Själv är jag bara så förundrad över hur alla människors kroppar reagerar olika. Det är som att något visare än oss själva tar vid och vet vart läkningen behövs. Andligt, mentalt eller kroppsligt. Den är en mycket vacker process som får mig att känna mig ödmjuk inför livets outforskade mysterium, säger Thérèse .
Läs mera på www.jonettecrowley.com

 

”Energierna var starka & jag har aldrig känt något liknande tidigare säger Päivi Yap. Jag har testat många olika healingsorter, men det här är något helt nytt och mycket mer än healing. Det var som att kroppen vibrerade och energin drogs till ställen jag tidigare haft smärta i. En förunderlig känsla av helhet. Livet runt mig är lika dant, men jag tror jag för alltid är förändrad. En mycket vacker process. Tack Thérèse!”

”Jag blev förbluffad av känslan av lugn och avslappning som infann sig redan efter någon minut under SoulBodyFusion behandlingen. Min fru hade skickat mig till Thérèse för att jag varit så stressad på mitt jobb de senaste månaderna och fått svårt att sova av stressen. När jag kom och satte mig i stolen kände jag mig mycket obekväm om jag skall vara ärlig, nästan lite töntig. Varför hade jag gått med på det här? Men det var som att du såg det och avdramatiserade det hela med ord som jag kunde ta till mig. När jag gick därifrån så kändes det som att jag var fullständigt suddig av alla energier. På natten så sov jag som en stock och det hade inte hänt på flera år. Gången no 2 och 3 började jag känna energierna komma in genom händerna och hur mina fötter blev tunga som bly. Jag vet inte vad du gjorde Thérèse men en ny livsglädje har kommit in mitt liv som jag inte känt på mycket mycket länge. ”Min fru sa, där ser du.” ” Nu vet du vad jag talat om.” Kanske skall även jag börja gå på din Yoga? Min fru säger att du alltid jobbar med energier under klasserna och att de ofta kan känna av ”Änglar” och ”andar” i rummet som hjälper dem. Jag har ju svårt att tro på sådant, men efter dina behandlingar i SoulBodyFusion har något öppnat upp sig och vem vet egentligen vad som är sant? I tacksamhet. Torbjörn.”

”Du har genom din kärlek förändrat mitt liv. Jag har känt så starkt sedan jag först kom på din yoga att du hade en speciell gåva till mig och jag är så glad att vi träffades. Tack för sessionen idag så mycket blev tydligt för mig. Tankarna tystnade och jag känner mig närvarande och jordad igen.Tack Thérèse – Lena Tranefalk.”

”Förut höll min kropp så mycket mörker och tunga tankar. Något förändrades under dessa tre veckor hos dig. Det är som att jag kan iakttaga utifrån istället för att hela tiden reagera på andra runt omkring mig. Min sömn har också förbättrats. Tusen tack Thérèse. – Lotta S.”

”Skall bli fantastiskt att se hur mitt liv ser ut om ett halvår när redan så mycket förändrats på så kort tid. Jag kände att jag gjorde detta som en sista utväg då jag testat så mycket olika behandlingar. Redan vid första behandlingen kände jag ett enormt ljus och en närvaro komma till mig och när det nådde mitt hjärta så skakade hela kroppen och jag grät för att energin var så otroligt kärleksfull. Jag har aldrig tidigare känt mig så älskad. Under veckorna som gått nu 6 veckor sedan vi sågs så har jag hittat tillbaka till min egen kärlek och det är den största gåva som livet kunnat ge mig. Jag kan inte nog tacka dig för den gåva som kommit genom dig. – Kristina Larsson.”

”Tack för din otvungenhet, öppenhet och ditt kärleksfulla sätt. Det fick mig känna mig bekväm med det okända och hjälpte mig att komma in till mig själv. Kram Maria”

”Tänk att så mycket kunde hända genom närvaron du skapade i sessionen idag. Att få upp minnen ifrån barndomen förklarade varför jag känns som jag gjort i mina relationer och att få släppa en livslång börda… Vad skall jag säga. Magiskt. Kändes så enkelt och självklart. Du är bäst!!!!! Vill gärna komma tillbaka och fylla på kraft igen om jag skulle behöva. Jag skall berätta om dig för alla mina vänner. Räkna med massor av nya kunder. – Louise.”

 

SoulBodyFusion

SoulBodyFusion® Meditation – Stå i din fulla kraft!
Grupp meditations & healing kvällar med Thérèse Thun

Myskväll i Yogastudion Lilla Nygatan 9

Ta med ett par varma tofflor och ett öppet sinne. Under dessa kvällar kommer vi skratta och mysa ihop. Testa energier och meditationer som för oss till nya insikter om oss själva och världen. Är du nyfiken på om det finns något mera än det vi idag kan ta på, så är denna kväll för dig. Vi kommer jobba med SoulBodyFusion® energierna där du guidas till ett större medvetande och en större tilltro till dig själv och dina egna förmågor. Rädslor och måsten släpper och ger plats för din egen gudomliga kraft. Din själ är otroligt vis så bara luta dig tillbaka och låt den styra processen på det allra bästa sättet just för dig. Varmt välkommen till en mycket kärleksfull kväll. Anmälan görs via sms: therese@yogamovement.se sms 0761852040

Föreställ dig hur det känns att helt och fullt kunna inrymma din själ och hela dess kraft i kroppen, den del du saknat för hälsa och välbefinnande. Lugnet som infinner sig och rädslorna som faller bort är en fantastisk känsla att bära med sig resten av livet.Ditt sinne blir klart och glädjen att leva kommer åter, ja så har denna behandling beskrivits av Jonette Crowley, grundare till SoulBodyFusion®. Jag själv känner att den beskrivningen ligger mig varmt om hjärtat. Precis som just du är unik bli varje behandling och session unik, och därför älskar jag att jobba med dessa energier. Varje tillfälle är helt nytt och mycket spännande.
Jonette Crowley rekommenderar 1 session, 3 veckor i rad för en permanent höjning av energin.
Läs mer under Behandlingar och priser.

”Energierna var starka & jag har aldrig känt något liknande tidigare säger Päivi Yap. Jag har testat många olika healingsorter, men det här är något helt nytt. Det var som att kroppen vibrerade och energin drogs till ställen jag tidigare haft smärta i. En förunderlig känsla av helhet. Livet runt mig är lika dant, men jag tror jag för alltid är förändrad. En mycket vacker process. Tack Thérèse!”

Hur det blir bestämmer din själ. Jag hjälper dig att hålla energierna och är med som ett stöd på din privata resa. Är du också nyfiken? Varmt välkommen till en mycket kärleksfull session.

Anmälan görs via sms: therese@yogamovement.se sms 0761852040

Här kan du prova känna på energierna. Vill du sedan boka en privat behandling så kan du läsa mera längre upp på sidan.

 

 

Kommentera