Soul Body Fusion

Imorgon skall jag på fortsättnings kursen i SoulBodyFusion. Var gång är ett helt nytt äventyr och jag är så evigt tacksam att jag fått detta verktyg till min låda för att hjälpa människor. Fantastiska saker händer under behandlingarna. Tidigare liv, gamla minnen ifrån barndomen släpper ifrån kroppen och människor läker känslomässigt och kroppsligt. Denna gång är ämnet Neutralitet och det är ju ett svårt avsnitt för varje människa. Hur skall jag kunna hålla mig neutral när andra häller ilska och ångest över mig, när stressen faller på och jag bara be folk att flyga och fara… Men som Buddha sa när de öste ovett och hat över honom… och hans adept frågade hur han kunde hålla sig så lugn, svarade: ”Om du blir erbjuden en gåva och inte accepterar den, vems är gåvan då?” ”Han som ger gåvan!” ”Alltså har du alltid ett val om du vill acceptera gåvan…” Det tar nog något års mediterade till innan jag är där skulle jag tro… men som sagt. Det tål att övas på och imorgon är det dags igen. Utmaningar är till för att övervinnas… och man har alltid ett val hur man reagerar i alla situationer…

16 november, 2012Permalink Leave a comment

Kommentera