Igår trodde jag att jag skulle flytta till Enköping

Igår trodde jag att jag skulle flytta till Enköping. Vi hittade ett helt underbart hus där ett par med utsökt smak för att bevara det gamla och blanda in det nya, renoverat upp ett hus från 1800-talet. Vi var där och tittade och träffade familjen. Tjocka plank till golv, kakelugnar i varje rum och en trädgård med 4 äppelträd, 1 plommonträd och 1 päronträd. De hade en jordkällare precis som min moster i Hälsingland, en snickarbod till Jörgen och så ett rum som man kunde göra om till behandlingsrum i anslutning till bodarna. Jag såg hur barnen sprang in och ut genom dörren, ut på terassen och in i lusthuset som var i bortre änden. Såg också hur jag stod och behandlade och vi senare på kvällen hade kräftskiva i trädgården… På julen stod vi i det stora härliga köket och bakade tillsammans… Ja jag bodde liksom redan i huset och så innan vi hann till banken idag så var det borta och nu är det bara så sorgligt! Jag vet ju att det då inte var meningen att vi skulle bo där och att något bättre kommer, men f…a…n… vad jag kunde se oss i det huset.

Enköping tänker ni… Ja, vi hann på två dagar kolla upp skolor och dagisplatser, tågförbindelser osv. Vi var liksom redan på väg… Det har vi ju varit länge… När är det vår tur??? Snart hoppas jag!

13 november, 2012Permalink 1 Comment

One thought on “Igår trodde jag att jag skulle flytta till Enköping

  1. Pingback: Website

Kommentera