Att jaga efter lyckan…

Åh jag hörde den här historien idag och vill så gärna dela den med er.

Jo det var två katter som möttes i en gränd. En var en riktig bakgårdskatt och en var en liten kattunge. Kattungen sprang runt i cirklar och jagade sin svans när bakgårdskatten frågade vad han gjorde? – Jo jag jagar efter min svans ser du väl, sa kattungen. – Ja men varför jagar du efter din svans, sa bakgårdskatten? Jo för jag har just tagit examen ifrån kattfilosofiskolan där jag fick lära mig att det finns två saker som är viktiga för en katt 1) Att finna lyckan 2) Att lyckan sitter i svansen, så du förstår när jag väl har fångat svansen kommer jag ha evig lycka… Bakgårdskatten begrundade saken och sa: -Det är ju helt otroligt. Jag har inte haft möjlighet att gå på kattfilosofiskolan utan bara levt mitt liv här i gränden, men jag har kommit fram till samma sak; Att lyckan är de viktigaste i en katts liv och att den faktiskt sitter i svansen. Den enda skillnaden mellan dig och mig är att när jag gör det jag verkligen vill och det som är viktigt för mig, så följer lyckan efter mig vart jag än går.

Lyckan följer efter dig var du än går…. så enkelt…. 😀

7 november, 2012Permalink Leave a comment

Kommentera